vinil soundtrackVinil: Soundtrack koji ćete zavoleti

Za sve one kojima je novi HBO projekat „Vinil“ privukao veliku pažnju stiže muzika iz ove serije koja će sigurno osvojiti sve rock playliste!
Ovih dana svi pričaju o novoj seriji „Vinil“, čija je radnja smeštena u Njujork 70-tih godina prošlog veka i prikazuje život ljudi iz muzičke industrije u vreme stvaranja pank, disko i hip-hop muzike. Osim originalnog scenarija, novu seriju prati i sjajan soundtrack koji će uskoro postati omiljen publici podjednako kao i likovi koji glume u ovoj muzičkoj priči.

Povezana vest:  ZORAN PREDIN I DAMIR KUKURUZOVIĆ DJANGO GROUP PRED BEOGRADSKOM PUBLIKOM U OKVIRU KONCERTA "ZORAN PEVA ARSENA"

Charlie Wilson, Iggy Pop, Chris Cornell, Julian Casablancas, Charli XCX, Jesse J, Nate Ruess, Royal Blood, Jess Glynne, Trey Songz, The Arcs, DJ Cassidy i Alex Newell su samo neka od imena koja se pojavljuju na ovom sjajnom soundtrack-u, koji u digitalnoj verziji možete poslušati na Deezeru, a uskoro će u Srbiju stići i fizičko izdanje ovog albuma.

Povezana vest:  Lejdi Gaga proglašena za izvođača godine

Muziku čine novi aranžmani već poznatih i popularnih kompozicija, ali i nove pesme koje su izvođači napisali i izveli posebno za ovu priliku.

Interesantna činjenica je da će svake nedelje biti objavljen po jedan Digital EP koji će biti u vezi sa epizodom koja je premijerno puštena te nedelje.

Prva u nizu je pesma sastava Kaleo „No Good“, a live izvođenje ove pesme možete pogledati na WarnerMusic Serbia YouTube kanalu.

Povezana vest:  Izrael četvrti put pobednik Evrovizije

Seriju „Vinil“ potpisuju Martin Skorseze, Mik Džeger i Terens Vinter, a prva epizoda je premijerno pustena 15. februara na HBO kanalu.