nina badric

Prvi samostalni koncert Nine Bardić u pulskoj Areni 8. avgusta

Regionalna mužička diva, vlasnica jednog od najlepših vokala na ovim prostorima, ujedno jedna od najtrofejnijih pevačica i ženskih kantautora održaće svoj prvi samostalni koncert u pulskoj Areni. Nina Badrić u Arenu stiže 8. avgusta i ispričaće svoju 20-godišnju muzičku priču u kojoj je naglasak bio i ostao na – pesmi.
Dugogodišnja karijera, brojne nagrade i naslovne stranice, singlovi koji su vladali i vladaju radijskim top listama… sve joj to ide u prilog, ali najviše sjajna i verna publika koja je do poslednjeg mesta ispunjavala najveće koncertne dvorane u regionu, kao i nedavno dva dupke puna, čarobna koncerta u zagrebačkoj dvorani Lisinski. „Čarobno jutro“, „Dodiri od stakla“, „Da se opet tebi vratim“, „Takvi kao ti“, „Moje oči pune ljubavi“ ili aktuelni singl „Cipele“ samo su delić brojne Ninine diskografije.
S Ninom se igra, smeje i plače, a neke od najlepših trenutaka svoje karijere tek treba da ispriča. Jedan od takvih će biti 8. avgusta. Nina Badrić, Arena Pula.

Povezana vest:  Hip-hop festival unutar Exita objavio Bassivity zvezde i najjače hip-hop face iz celog regiona!

Najpovoljnije ulaznice u prodaji su do 17. aprila!

Ulaznice su u online prodaji putem www.eventim.hr, u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13, Branimir centar) i na svim prodajnim mestima Eventima.
Kategorije / cene ulaznica:
tribine (slobodno sedenje) / parter (stajanje): 100 kn
FAN PIT (stajanje): 150 kn