heidi press pic 2015

Još 10 dana do nastupa Heidi i Kim Ann Foxman u Depou

Još samo deset dana ostalo je do žurke sa najatraktivnijim lajnapom ovog proleća! Reč je naravno o gostovanju šarmantnog back2back dua Heidi & Kim Ann Foxman, koji u Beograd stiže 16. aprila, kada će u Magacinu Depo nastupiti uz domaću podršku u sastavu Tijana T & Kristijan Molnar.

Iako je ovog proleća Beograd domaćin mnogim rejvovima, žurka koja je zakazana za 16. april u Magacinu Depo biće drugačija po mnogo čemu. Osim što na listi izvođača uz Heidi, Kim i Tijanu prednjače ženski izvođači, Beograđani će sledeće subote imati priliku da osete pravi duh njujorškog klabinga, jer nam Kim u Beograd dolazi direktno iz „Velike Jabuke“! Ova neustrašiva dama autentičnog stila odrasla je u porodici u kojoj je muzika predstavljala način života. Kao vokal poznatog benda „The Hercules and Love affair“, osetila je slavu, ali je taj neo-disko projekat napustila da bi se vratila svojoj iskonskoj strasti – didžejingu i produciranju sirove elektronske muzike. Zahvaljujući saradnji sa londonskom izdavačkom kućom Vinyl Factory, osnovala je sopstvenu etiketu Firehouse za koju kaže da predstavlja Njujork, njegov ukus i njegovo muzičko izobilje. Kim će 16. aprila po prvi put u Beogradu nastupiti u okviru b2b DJ seta uz Heidi, a ovo je nastup čiju reprizu naši klaberi čekaju još od legendarnog nastupa na Dance Areni 2014 godine! Energija koju su ove dve dame donele na Tvrđavu rezultovala je žurkom koja se prepričavala mesecima kasnije, a iza Heidi je karijera duga preko deset godina, tokom koje je nastupala u skoro svim najboljim klubovima i festivalima širom sveta kao što su Exit, Global Gathering i čuveni Movement fest koji se održava u Detroitu.

Povezana vest:  Počela je podela 3.000 poklon ulaznica medicinskim radnicima za otvaranje EXIT festivala

Treća dama na lajnapu i prva dama beogradskog klabinga, Tijana T, nastupiće 16. aprila u Depou uz Heidi i Kim, nakon serije uspešnih gigova po inostranstvu. Ova mlada dama spada u ključne figure beogradske muzičke scene već više od deset godina, a tokom poslednjih nekoliko godina njena karijera vidno napreduje sa više internacionalnih i regionalnih nastupa nego ikada. Između ostalog bila je headliner u Space-u na Ibizi kao i u najpopularnijem klubu na svetu – berlinskom Berghain/Panorama Baru. Kristijan Molnar stiže da pojača ovaj atraktivni lajnap, a svi beogradski klaberi dobro znaju da je u pitanju jedan od najaktivnijih domaćih DJ-eva i autor emisije Christallization.

Povezana vest:  Veliki folk spektakl u Nišu - Šaban i Milica Todorović pevaju 20.marta

Ulaznice za ovaj spektakl mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Zla Shtek radnji u Sremskoj ulici po ceni od 800 dinara. Ova cena biće aktuelna sve do sledeće nedelje kada će karte poskupeti, pa organizatori apeluju da nabavite svoju ulaznicu na vreme.