topljenje festival logo

SAM PAGANINI I BOOKA SHADE TOPE KALEMEGDAN

Sam Paganini i fenomenalni duo Booka Shade su željno iščekivana imena koja će Vas topiti na ovogodišnjem izdanju Kalemegdan Summer Festivala koji se i ove godine održava uz podršku Heinekena.

Sam Paganini je jedini italijanski producent koji ima individualna izdanja za prestižne etikete kao što su Plus8, Cocoon i Drumcode. Trenutno jedna od najaktuelunijih figura u svetu tehna i omiljeni izvođač velikana kao što su Adam Beyer, Sven Vath, Richie Hawtin i Marco Carola. Nakon sjajnog nastupa na Lucky Records Showcase-u, po drugi put će se 10. juna predstaviti beogradskim rejverima, ali ovog puta na jednoj od najlepših lokacija u Srbiji – Beogradskoj tvrđavi. Paganinijeva di-džejing karijera u stalnom je porastu, a traka „Rave“ koja ima 4,5 miliona pregleda na njegovom youtube kanalu prikazuje izvanredan produkcijski rad. Publika ističe da njegove setove karakteriše snažan gruv, i opisuje ga kao „Sexy Groovy Dark Techno“, a to je najmanje što možete očekivati od njegovih nastupa.

Povezana vest:  Sara Correia i Tamara Jokić - Spektakularan Fado & Flamenko koncert u Kolarčevoj zadužbini 19. maja

Druge večeri festivala, 12. juna, topićete se uz fenomenalni dvojac koji je prošle godine pozitivnom atmosferom zapalio publiku na Love Festu u Vrnjačoj Banji – Arno Kamermir i Valter Merzinger poznatiji svima kao Booka Shade. Klupsku scenu osvojili su hitovima „Body Lanugage“, „Mandarine Girl“, „White Rooms“, „Love Inc“, a vlasnici su jedne od najprestižnijih etiketa „Get Physical“. Par koji se posle 25 godina zajedničkog rada istakao kao jedan od retkih elektronskih performera koji prikuplja duh i zvuk underground tehna, pridobijajući u isto vreme fanove širom svih rock i dance muzičkih scena.

Povezana vest:  Završeno sedmo izdanje banjalučkog Jelen Demofesta, Hulahoop odlukom žirija najbolji demo bend

Napominjemo da je PRVIH 1000 karata pušteno u prodaju po promotivnoj ceni od 900 rsd za sva 3 dana festivala, dok svi oni koji imaju ekipu za rejv mogu iskoristiti akciju i kupiti promo paket 4+1! Spremite se, obezbedite ulaznice na vreme, jer je žestoko #TOPLJENJE zagarantovano!

Ulaznice se mogu kupiti na sledećim prodajnim mestima:

Povezana vest:  VIŠE OD 40 000 LJUDI VEĆ SPREMNO ZA NAJBOLJI EVROPSKI FESTIVAL

DD tickets: http://bit.ly/1ShuCel
Eventim: http://bit.ly/1qJEXDs

Prostorije Jungle Tribe-a u Beogradu i Novom Sadu (www.jungletribe.com).

Više informacija o događaju možete naći na sledećim linkovima:

www.kalemegdansummerestival.com
www.facebook.com/KalemegdanSummerFestival.