Promocija albuma „Anđeo“ Marije Šerifović 

marija_i_jelkaDanas, 14. decembra u hotelu Hyatt održana je press konfenerncija povodom objavljivanja novog albuma Marije Šerifović „Anđeo“, ali i nove saradnje sa producentskom kućom „Blue Sound“. 
Nakon što se na neko vreme povukla sa scene kako bi u medijskoj izolaciji radila na novim pesmama, Marija Šerifović sada se vraća u velikom stilu – sa četvrtim albumom „Anđeo“! Na novom albumu nalazi se osam pesama od kojih će jedna biti i na albumu predviđenom za inostrano tržište. Najpoznatiji autori iz zemlje i inostranstva stoje iza ovog muzičkog izdanja, a među njima su Aleksandra Milutinović, Saša Milošević Mare, Dragan Brajović Braja, Darko Dimitrov, Eldin Huseinbegović i mnogi drugi.  
Na albumu se mogu čuti dobre balade – što smo i očekivali od Marije Šerifović, ali tu su i brže pesme koje će brzo pokupiti mnoge simpatije i postati veliki hitovi. 
-Ovaj album posvećujem svom anđelu. On je zaslužan za mnoge divne stvari u mom životu. Ko je on neću vam odati, ali vam zato svima, pored zdravlja, u Novoj godini želim da pronađete svoga anđela – bila je iskrena Marija.  
Ova mlada pevačica sa zavidnom karijerom, svesna je da joj veliki izazovi tek predstoje, pa bira poslovnog partnera koji joj može pružiti podršku kakvu zaslužuje. Odlučila je da ubuduće „Blue Sound“ bude njena zvanična producentska kuća, te su u planu veliki projekti. Nedavno je urađena produkcija spota za pesmu „Šta da zaboravim?“ koji je premijerno emitovan na press konferenciji, dok je za isto veče zakazana velika promocija novog albuma u Poslovnom centru „Ušće“. 
press_stoZa proleće je planirana koncertna turneja koja će započeti u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Čačku i nastaviti se u zemljama u regionu. 

Povezana vest:  Peto polufinalno veče DEMO MASTERS serijala u nedelju 4. maja