exitVeliko interesovanje za Exit u Holandiji i Velikoj Britaniji

 

Promotivne ulaznice za 11. Egzit festival po aktuelnoj ceni od 6.490 dinara skoro su rasprodate, a veliko interesovanje za novosadski muzički festival ove godine vlada u Holandiji iz koje se očekuje više od 1.000 posetilaca, saopštili su danas organizatori.

Ulaznice su skoro rasprodate i u Velikoj Britaniji, odakle poslednje dve godine dolazi veliki broj posetilaca, tako da se i ovog leta očekuje oko 10.000 Britanaca, a isto toliko je najavljeno gostiju iz regiona.

Povezana vest:  MTV EXPRESS – S.A.R.S

Tokom juna zabeležena je intenzivnija prodaja ulaznica za Egzit, a krajem meseca počeće prodaja četvorodnevnih ulaznica po redovnoj ceni od 10.990 dinara.

U prodaji su i pojedinačne ulaznice za svaki od četiri dana Egzit festivala – cena ulaznica za prvi i drugi dan festivala, 8. i 9. jul, iznosi 2.990 dinara, za subotu 10. jul, treba izdvojiti 3.490 dinara, dok karte za poslednje veče, 11. jula, koštaju 3.990 dinara.

Povezana vest:  Promenjenji termini koncerata Aleksandre Radović

Cena dnevnih ulaznica na tvrđavi biće skuplja na dan festivala. U toku je i prodaja promotivnih ulaznica za srednjoškolce po ceni od 4.990 dinara, kao i VIP ulaznice u limitiranom broju po ceni od 25.000 dinara.

Ulaznice mogu da se kupe na šest različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i Šapcu.

Povezana vest:  Džastina Bibera u Hong Kongu dočekalo samo sedam fanova!

Program ovogodišnjeg Egzita odvijaće se na više od 20 festivalskih bina, od 8. do 11. jula, na Petrovaradinskoj tvrđavi.