Mlada pevačica Vanja Mišić, nekadašnja učesnica regionalnog pevačkog takmičenja „X Faktor Adria“ ovo proleće začinila je svojim prvim autorskim singlom „Prstima“.

Raskošni muzički talenat, harizma i neobičan vokal, dobili su lični pečat. A osim što je pesma pisana prstima, pisana je i dušom, srcem i najiskrenijim emocijama. Vanja je autor muzike i teksta koji predstavlja refleksiju jednog životnog perioda prepunog preispitivanja, kako emotivnih, tako i profesionalnih. Rezultat je gotovo opipljiv, na slušanje, gledanje i uživanje muzike.

Povezana vest:  Koncertom u Podgorici nastavljena turneja „Dolazi ljubav“, Marija Šerifović posvetila pesmu maloj Danki iz Bora

-Pesma, ali i video spot „Prstima“ priča je o iskrenoj ljubavi, promenama, energiji, ali i šarenilu emocija kojima smo okruženi. Posebno mi je drago što se u spotu pojavljuju brojni muzičari, kolege, kreativci, ali i članovi moje porodice. Izdvojila bih najmlađeg i najslađeg člana, moju malenu sestričinu, čije smo prve korake zabeležili baš u ovom spotu. Za potrebe snimanja krov jedne zgrade pretvorili smo u pravo igralište! Nadam se da će se konačan proizvod dopasti publici!  – zadovoljno kaže ova šarmantna Banjalučanka.

Povezana vest:  Jelena Rozga na otvarnju nove sezone kluba Kasina

PHOTO: Teodora Čikić