Cheryl Cole želi sledeće godine da postane majka 

Cheryl_colePopularni britanski show ‘X factor’ ostaje bez popularne članice žirija, pevačice Cheryl Cole, koja ne želi da ostane deo ovog mega popularnog spektakla čak ni posle ponude da joj udvostruče platu. Želi roditi iduće godine i točka 
Glavni član žirija ‘X Factora’ Simon Cowell rekao je da ima novog asa u rukavu koji će zameniti Cheryl, ali ipak je očajan zbog najavljenog odlaska pevačice.
Ponuda ITV-a da joj udvostruče platu koja je iznosila samo 1,2 miliona funti, njoj ništa nije značila. Mega bogata zvezda rekla je da nije stvar u novcu. 
-Ono o čemu Cheryl sada razmišlja je stvaranje porodice. Show je velika odgovornost, oduzima puno vremena i tako po pola godine. Želela je imati dete s Ashleyjem ove godine, ali „odližila“ je trudnoću zbog showa. Sada više ne želi da čeka, niti da sudi u ‘X Factoru’ u poodmakloj trudnoće’, rekao je izvor blizak pevačici.
Cheryl je dodala: -Imam prijatelje koji su porodicu ostavili po strani, ja to ne želim, jer bih volela da imam veliku porodicu. Inače za one koji ne znaju Cheryl je u braku sa engleskim fudbalerom Ashleyjem Coleom od jula 2006.
Predsednik žirija Cowell je izrazio želju da na mesto Cheryl u sledećem ciklusu sedne pevač Robbie Williams.

Povezana vest:  Ešlijeva čestitka rasplakala Šeril Kol