Na sinoć održanoj ceremoniji dodele Billboard nagrada, jedna od najpopularnijih i najtraženijih pevačica današnjice, pop diva Adele, osvojila je čak pet prestižnih priznanja. Najveće priznanje, „Top artists“ otišlo je u ruke Adele a pored njega, nagrađena je i u kategorijama „Top female artists“, „Top Billboard 200 album“, „Top Billboard 200 artists“, „Top Selling Song“.

Na ceremoniji, Adele je predstavila nov spot za pesmu „Send My Love“ koji za nepunih 24 sata od objavljivanja, već ima blizu 500.000 pregleda. „Za ovu pesmu smo snimili stvarno kul video..i nećete verovati, ja plešem u njemu. – izjavila je nedavno Adele svojim fanovima i dodala: „Da li možete da verujete? Nestali su svi moji strahovi. Bilo je stvarno zabavno…“

Povezana vest:  Iron Maiden na Kalemegdanu – veliki open air spektakl u Beogradu!

Video je režirao Patrick Daughters, koji stoji iza video spotova bendova poput Yeah Yeah Yeahs (Maps) i Muse (Stockholm Syndrome).

Adele je svoj treći album, 25, objavila u novembru i napravila pravu pometnju na top listama zauzimajući prvu poziciju tokom 10 nedelja. Trenutno je na rasprodatoj evropskoj turneji a i jedan je od headlinera festivala Glastonbury. Turneju po Severnoj Americi počinje 5. jula i završiće je 15. novembra.

Povezana vest:  Nova dramatična faza u popularnom muzičkom takmičenju "X FACTOR" - BOOTCAMP "Izazov šest stolica"