Autor pesama koje svi pevušimo, neverovatan šoumen koji nas je mnogo puta nasmejao sa bine, kroz priču na radio talasima i kolumne, Igor Blažević poznatiji kao Prljavi inspektor Blaža biće vodič kroz ovogodišnji APA Beer Garden.

Osim u ulozi promo lica manifestacije, Blaža će na njegovo i zadovoljstvo publike, nastupiti i ove godine, i to na tri APA Beer Gardena – u  Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu. „Menjao sam ove godine Belgrade Beer Fest za tri APA Beer Gardena“, duhovito i u svom stilu objašnjava poznati muzičar, obožavalac Pamele Anderson i dobrog piva, čija je ljubav sa posetiocima Beer Gardena kulminirala na prošlogodišnjoj manifestaciji, kada je više hiljada posetilaca na Adi uživalo u njegovim pesmama i raznovrsnoj pivskoj ponudi. Ovogodišnji beogradski koncert Blaža i Kljunovi, održaće u subotu, 11. juna od 21 sat u pivskoj oazi na makiškoj strani Ade, a bend najavljuje odličnu svirku i za 01. jul u Novom Sadu na Štrandu i 8. jul u Zastavinoj bašti u Kragujevcu.

Povezana vest:  EROS RAMAZZOTTI STIGAO U BEOGRAD –ITALIJANSKI ŠARMER SUTRA U ŠTARK ARENI!

Posetioce i ove godine na APA Beer Gardenu očekuju brojni sadržaji, kao i više desetina novih domaćih i stranih pivskih ukusa, koji će biti služeni na najvećem šanku u regionu. Uz koncerte, ove godine večeri na APA Beer Gardenu biće zanimljive i zbog bogatog filmskog programa, koji će Blaža kao poznati sine-manijak najbolje predstaviti publici. APA Beer Garden biće otvoren 10. juna i trajaće do 07. avgusta u Beogradu, a ulaz je besplatan.

Povezana vest:  EXIT slavi evropsku titulu - sutra velika proslava Dana pobede u Novom Sadu!