Kalemegdan Summer Festival koji se održava uz podršku Heinekena od 10. do 12. juna na jednoj od najlepših lokacija u zemlji – Beogradskoj tvrđavi, uz najbolje izvođače svetske i domaće elektronske muzičke scene najavljuje žestoko topljenje. Glavne zvezde Sam Paganini i Booka Shade istopiće publiku svojim dinamičnim bitovima i prirediće zabavu zajedno sa 40 najboljih domaćih di-džejeva koja će se dugo prepričavati!

Blagajne Eventima i DD ticketsa zatvaraju se u 17h. Cena ulaznica za sva 3 dana iznosi 1300 rsd, dok pojedinačne za 10. i 11. jun iznose 1000 rsd. Na ulazu na festival, posetioci će moći da kupe ulaznice po ceni od 1500 rsd za sva 3 dana, odnosno po 1300 rsd za 10. i 11. jun.

Povezana vest:  Sveobuhvatna remasterizovana EKV diskografija dostupna na digitalnim muzičkim servisima

Pored glavnog stejdža, posetioci će imati priliku da uživaju na prijateljskom stejdžu na kom će se predstaviti prijatelji festivala: 10. jun – Drugstore, 11. jun – Onlyclubbing i 12. jun – Sunday Beat & Grotto. Specijalno iznenađenje za sve posetioce festivala jeste BZZ BZZ CHILL ZONA – na kojoj će Vam se predstaviti umetnička organizacija Bizzare Bazzare sa svoja 2 crtača – Iktus i Bombona, koji će na licu mesta ulepšavati crtanjem prostor festivala u toj zoni. Naravno, posetioci će imati priliku da budu deo toga i ostave svoj lični pečat!

Povezana vest:  Kristina Agilera: Moj momak voli moje obline!

Posebna atrakcija festivala je DNEVNI REJV koji će se održati trećeg dana, 12. juna od 16-02h. Pratite oficijelnu stranicu Kalemegdan Summer Festivala ili stranice di-džejeva koji nastupaju i saznajte kako da dođete do karte za dnevno topljenje.

Za više informacija o festivalu posetite oficijelnu fejsbuk stranicu.

https://www.facebook.com/KalemegdanSummerFestival/?fref=ts