Filip Mitrović uradio nešto neviđeno do sad: kamperom prešao 4200 kilometara do Islanda preko 6 država, a zbog snimanja spota pobedio i strah od visine!

Odlučio je da uradi nešto o čemu drugi samo mogu da sanjaju, da na neviđen način ekranizuje svoju pesmu „Zabranjeno moje“ u divljim predelima Islanda i Grenlanda, a za potrebe spota, morao je da prevaziđe i svoj strah od visine.

Povezana vest:  DR. ALBAN 2. SEPTEMBRA NA FREESTYLERU

Spot je sniman osam dana, na 32 lokacije, a Filip je sa svojom ekipom obišao celo ostrvo. Morate priznati da već sve ovo impresivno zvuči.

Filip nam je rekao: – Nisam imao izbora, snimali smo na raznim mestima, u kanjonima, na stenama, liticama, vodopadima, morao sam da savladam strah od visine sa kojim se borim ceo život.

Premijera spota za prvu od dve pesme koje je snimio u „Tropical life is fun“ produkciji očekuje nas 25. juna na Youtube kanalu. Muziku i aranžman za ovu pesmu radio je Bojan Vasić. Druga pesma se zove „Ne pričam nikom o tebi“ i njena premijera nas očekuje u novembru, u pitanju je svojevrsna saradnja sa grčkim autorima.

Povezana vest:  Jelena Rozga pleni pažnju stasom i glasom