Nouvelle Vague gosti MTV Expressa 

nouvelle_vaguePosle rasprodatih koncerata u regionu, najpoznatiji svetski cover bend, francuski sastav Nouvelle Vague, održao je mini koncert i za MTV. Jedno sasvim obično prohladno nedeljno popodne u Beogradu prekinuto je iznenadnim mini akustičnom koncertom koji su Nouvelle Vague održali u jednom kafiću u centru Beograda, par sati pre svog drugog rasprodatog koncerta u ovom gradu. 
Nouvelle Vague se smatraju jednim od najpoznatijih svetskih cover bendova koji svoj repertoar nalazi u novom talasu 70-ih i 80-ih godina prošlog veka i pretače ga u melanholičnu jazzy-bossa nova varijantu, koja pesmama daje jednu potpuno novu i izazovnu dimenziju. A, da to rade savršeno potvrđuju i autori samih pesama od Depeche Mode, preko The Cure i Billy Idola do članova The Clash koji nisu krili oduševljenje nastalim obradama. 
Ove godine su izdali i treći album pod nazivom NV 3 u kojem na obradama pesama koriste i elemente reggae i američke country muzike.
Pored te inovacije na ovom albumu imaju i goste kao što su: Martin Gore iz Depeche Mode, Ian Mecculloch iz Echo and the Bunnymen ali i mnogi drugi. 
Da bi ste otkrili šta su odabrali za publiku regionalnog MTV-ja, pogledajte MTV Express koji će biti emitovan u sredu, 16. decembra u 20:00h! 

Povezana vest:  Prljavi inspektor Blaža promo lice APA Beer Gardena