srbija_reprezentacija_crveni_dresoviPovlastice za Ušće fest ako Srbija u petak pobedi Nemačku

 

U koliko fudbalska reprezentacija Srbije u petak pobedi Nemačku na Mundijalu u Južnoj Africi, kupci ulaznica za prvi ili drugi dan „Ušće festa“ u Beogradu moći će sa sobom da povedu još jednu osobu besplatno, saopštio je danas organizator festivala, produkcijska kuća „Mjuzik star“.

Povezana vest:  Šeril Kol ima 2.000 pari cipela sa štiklom

Kako se u saopštenju navodi, takvu najavu dao je šef „Mjuzik stara“ Raka Marić nakon što je juče, vozeći po oluji koja je zahvatila Beograd „za dlaku izbegao kontejner koji mu se našao na putu“.

Oluja je, dodaje se, oštetila tek postavljenu binu za „Ušće fest“ i isprevrtala šankove, ograde, kutije sa ozvučenjima i drugu opremu, u trenucima kada su radovi na koncertnom prostoru „bili na vrhuncu“.

Povezana vest:  Lista 10 najprodavanijih singlova u SAD

Organizatori su, međutim, najavili da će pripreme biti ubrzane i da će trodnevni festival, čiji je glavna zvezda Bili Ajdol (Billy Idol) početi na vreme.

Tokom prva dva dana, 19. i 20. juna, na Ušće festu će nastupiti zvezde pop i rok muzike iz Srbije i Hrvatske: Goran Bregović, Vlado Georgiev, Severina i „Bajaga i ‘Instruktori'“.

Povezana vest:  Specijalni popust za Nišville 2018 do 20.januara!

Britanski rok muzičar Bili Ajdol nastupiće 21. juna, tokom treće večeri koja nije obuhvaćena uslovnom ponudom Rake Marića.