Marko Mandić, mladi pevač i autor iz Beograda, konačno je svoje fanove obradovao debi albumom „Sve što nisi„, koji je objavio za Lampshade Media. Njegove pesme„Ramdagadam“„Dobar dan“„Mnogo dobro“ imaju višemilionske preglede a on je za kratko vreme osvojio srca brojnih tinejdžera širom zemlje!

Za početak, leto će užariti svojim spotom za pesmu „Instagram“ urađenu u saradnji sa Wikluh Skyom a koji možete pogledati na linku!

Veoma sam srećan što posle 3 godine zapravo mogu sa sigurnošću da kažem da album izlazi. Jako mi je drago što je prvi singl koji ce  predstavljati album saradnja sa čovekom koga neizmerno  poštujem, u pitanju je Đorđe Miljenovic a.k.a. Wikluh Sky. Veliki pozdrav i nadam se da će vam se svideti ono što ćete čuti“  – najavio je svoj prvi singl i album Marko Mandić.

Povezana vest:  Boris Novković ekskluzivno u Kasini

Iako ima tek 24 godine, Marko Mandić iza sebe ima više uspešnih pesama a jedan je od retkih koji može da se pohvali bogatim saradnjama sa popularnim izvođačima i bendovima iz regiona.
Prvi singl „Svaki dan“ uradio je sa producentom i kompozitorom iz Beograda, Nemanjom Filipovićem sa kojim od tad tandemski radi na svojoj muzici.

Povezana vest:  Nesvakidašnje rajder liste dostavljene organizatorima festivala „Najbolje od devedesetih"

Posle uspešnih singlova „Dobar dan“, „Ramdagadam“, „Mnogo dobro“ kao i saradnja sa Sarom Jovanović na pesmi „Ujutru“, Marko i Nemanja okupljaju bend sa kojim nastupaju po celoj Srbiji i regionu ne odstupajući od pravila predstavljanja isključivo autorske muzike.

Poslednje 3 godine Marko i Nemanja snimaju svoj album prvenac po beogradskim studijima, da bi na kraju završili kod producenta Željka Veljkovića, sa kojim finaliziraju višegodišnji projekat. Sve što nisi“ se sastoji od 10 novih pesama a na njemu gostuju popularni reper i autor Sky Wikluh kao i najpopularniji reper iz Hrvatske, Fil Tilen.

Povezana vest:  Prvo izdanje festivala "Shadow Fest"

Marko Mandić se nada da će doneti jako potrebno osveženje domaće i regionalne scene i da će ovaj album probuditi emocije koje su zaboravljene ili izgubljene negde u moru kiča i plitkih potreba.
Šta si jela, šta si pila, danas ja to znam, zato što kao ludi fan ja pratim tvoj Instagram„…..