Jack Daniel’s Experience Backstage sedmu godinu za redom pokazao se kao idealno mesto okupljanja ljubitelja vrhunskog pića,  kvalitetnog zvuka i dobre zabave. Prvi na JDX-u ove godine su nastupili klasično obrazovani muzičari iz indie rock benda Ljubičice. Njihovi lahorni ritmovi bili su dobra uvertira, a nastavak dosledan – momci iz benda The Cockblockers razgalili su bluz rifovima. Prava žurka nastala je iza ponoći uz vatromet hitova koji je priredio  DJ trojac NAVIGATORZ.

Povezana vest:  Pogledajte najnoviji muzički spot Ališe Kiz iz filma Čudesni Spider-Man 2

JDX kutak poslužio je kao jedinstvena tura za upoznavanje sa vrhunskim napicima iz porodice najpoznatijeg viskija na svetu kao i  istorijom Jack Daniel’s destilerije koja ove godine slavi 150 godina postojanja. Tim povodom, poklona bilo i više nego ranije. Najvičniji su odneli i opipljive suvenire, a svakako svi sa JDX-a otišli su prepuni lepih uspomena.

Svojim odabirom aktuelnih rok hitova, prve festivalske večeri predstavio se i mladi Dušan Pešić,  jedan od četiri nove Jack zvezde koje su u konkursu osvojile ulaznice i jednosatni nastup. Neparne ekipe za stoni fudbal dovele su do novih poznanstava, a u redovima za VR turu kroz čuvenu destileriju palo je razmenjivanje brojeva telefona.

Povezana vest:  Regionalna TV premijera: Robbie Williams – Different

JDX Backstage osmišljen je da izgleda kao trg gradića Lynchburg iz kojeg je i sam Jack Daniel, a ove godine njegovi stanovnici dobili su brojne nagrade učestvujući u autentičnim igrama kao što su: Black Jack, Build The Barrell i stoni fudbal.

Druge večeri  u okviru JDX Baxckstage-a nastupiće Marko Balabanović sa bendom, White City Massive i specijalni gost – glumac Viktor Savić koji nastupa kao Njezz, nova Jack zvezda Matija Ilić i Dj Bass Maze.

Povezana vest:  Tony Cetinski u Beogradu!

U subotu će zabavljti bendovi Went i In Absentias, Jack zvezda Marija Mandić, kao i Kišobran DJ ekipa. Poslednjeg dana EXIT-a sviraće sastav Buč Kesidi, Jack zvezda Ivan Đurović, DJ duo Dreammachine, a nastupiće autentični miks majstori Luka Gaćin i As Smooth As iz Turske.