Fan pit ulaznice za koncert Nine Badrić 8. avgusta u pulskoj Areni su rasprodate, dok je karata za koncert povodom 20 godina njene uspešne muzičke karijere ostalo veoma malo. Stoga, ukoliko letujete u Hrvatskoj ili nameravate da posetite Ninin koncert, požurite da obezbedite sebi ulaznicu.

Već sedmu nedelju zaredom Ninin novi singl „Dani i godine“ ne silazi s trona najemitovanije pesme na hrvatskim radio-stanicama, dok je broj pregleda na Jutjubu prešao brojku od 2.200.000. Lepa pevačica, koju vole sve generacije, otpevaće novi hit uživo prvi put u ponedjeljak, 8. avgusta s početkom u 20.30 časova. Arena će postati prostor rezervisan samo za dobar provod. Velika i produkcijski raskošna pozornica ugostiće probran tim muzičara, predvođen Nininim stalnim pratećim bendom i pojačan pratećim vokalima i Hrvojem Rupčićem na udaraljkama. Za najvernije obožavatelje u fan pitu Nina priprema i iznenađenje.

Povezana vest:  Farel Vilijams, Bijonse i Sem Smit favoriti za Gremi

Nina je prošle nedelje iznenadila fanove posebno dizajniranom tipkovnicom za mobilne aparate (na Google Play ili App Store potrebno je upisati „Nina Badric Izzy“ i skinuti aplikaciju), a na Nininom službenom facebook profilu traje i nagradna igra. Potrebno je snimiti cover pesme „Dani i godine“, a najbolji i najzanimljiviji će sa Ninom pevati u pulskoj Areni 08/08. Video je potrebno slati na inbox facebook stranice, ili na Instagram uz hastag ‪#‎daniigodine ‪#‎ninabadric‪#‎sninomupulu.

Povezana vest:  Justin Bieber bi mogao biti optužen zbog pretnji smrću

Ulaznice za Ninin koncert u Areni Pula  8. 8. potražite u Aquarius Music shopovima (Varšavska 13 ili Branimir centar u Zagrebu), ili na linku: www.eventim.hr

Spisak prodajnih mesta Eventima potražite na: http://www.eventim.hr/hr/outlets/