Pred nastup u diskoteci Maximus u Kotoru, pevačica Ana Nikolić je izdvojila nekoliko minuta da podeli sa nama svoja maštanja, želje i savete. Njeni fanovi su željno isčekivali dolazak pevačice, radujući se pesmama sa njenog novog albuma “Labilna”.

Kako voliš da provodiš letnje dane?

-Nemam puno izbora, poslednjih petnaestak godina radim tokom cele godine a letnji meseci – jun, jul i avgust su najudarniji i tad imam najviše nastupa. Tako da, uglavnom radno ali maštam da se probudim, istreniram, zatim da se spremim i odem na neku divnu plažu, čitam dobru knjigu, popijem koktel, izmasiram se predveče a onda uveče da se spremim i odem u neki klub. O tome maštam, ali uglavnom leti nemam vremena za to – veli Ana Nikolić.

Povezana vest:  U toku prodaja ulaznica za Summer3p 2011

Mesto u kome nastupaš i kome bi se uvek rado vratila?

-Dosta radimo Srbiju, Crnu Goru, Bosnu… Težak je izbor jer svuda imam divnu publiku i radujem se svakom nastupu.

Koja je tvoja najdraža kombinacija tokom letnjih dana?

-Volim da mi bude komforno. Scenski kostimi su jedno, to je scena i to tako treba da bude iako mi nekad stvaraju nervozu. Inače, privatno najviše volim da nosim najobičnije, najpamučnije stvari u kojima se osećam prijatno.

Povezana vest:  Garbage prestavili novi spot Empty

Plivanje ili sunčanje?

-Ne volim da se sunčam uopšte, ne podnosim dobro sunce ali na sreću, imam dobar ten i dosta pigmenta tako da lako dobijem boju čak i ispod suncobrana i nema potrebe da se “pržim”. Uglavnom sam u vodi ili u hladovini.

Gde najrađe provodiš odmor?

-Nemam letnji odmor već jesenji i zimski ali uvek vrlo rado biram tople krajeve. Ne pada mi teško kad nastupam u Crnoj Gori jer je na moru koje smatram svojim prirodnim okruženjem. Pre nekoliko godina, u januaru, otkrila sam Tajland i neke azijske, istočnjačke zemlje. Odmor na tim mestima mi puni baterije za naredni period.

Povezana vest:  Kristina Agilera dobiće zvezdu na Stazi slavnih

Pesma koju najrađe pevaš na svojim nastupima?

-Trenutno, to je “Labilna” i nju ćemo izvoditi više puta u toku večeri sigurno.

Šta bi poručila tinejdžerkama?

-Uživajte i verujte u sebe. Tako bih volela da se vratim u sve te faze kroz koje prolazite. Svaka nesigurnost, neznanje, sve to prođe i stvari dođu na svoje mesto. Treba uživati u svakom trenutku. Volela bih da ponovo imam nekih 18, 19 godina iako se tako osećam – rekla je na kraju Ana Nikolić.

Tekst: Anđela Zebić

Photo: Aleksandar Kaluđerović