Cane-PartibrejkersPartibrejkers objavili živi album

 

Rok sastav „Partibrejkers“ objavio je živi album „Krš i lom“ sa 14 pesama snimljenih na koncertima 20. i 21. marta prošle godine u Domu omladine Beograda.

Pevač Zoran Kostić-Cane je rekao ranije agenciji Beta da je motiv za objavljivanje ovo albuma „popunjavanje vremena između dva (studijska) albuma“, umesto da se objavljuje neka kompilacija.

Povezana vest:  Promojica prvog albuma Maje Višić

Kao dodatni razlog, Kostić je naveo da „Partibrejkers“ nemaju odgovarajući živi album, jer smatra da je prethodni, „Zabava još traje“ (1992), „jedno nespretno izdanje“.

„Krš i lom“ donosi živa izdanja pesama „Noć“, „Ako si“, „Lobotomija“, „Ćutanje“, „Žurim“, „Put“, „Hiljadu godina“, „Noćas u gradu“, „Kreni prema meni“, „Hipnotisana gomila“, „Hoću da znam“, „Ulični hodač“, „Ona živi na brdu“ i „Stoj Džoni“.

Povezana vest:  HEMI raspisao konkurs namenjen preduzetnicima i profesionalcima iz muzičke industrije

Na omotu albuma, koji je prvobitno trebalo da se pojavi još krajem prošle ili početkom ove godine, beogradski bend kaže: „Bogu hvala što čuva Brejkerse, naše porodice i našu publiku“.

Bend je saopštio da se album, objavljen za kuću „Odličan hrčak“, može kupiti u Beogradu u prodavnicama „Pinbol vizard“ (Pinball Wizard), „Šikarica“, B92 šop, „Plato“ i u Novom Sadu u „Mungosu“, i u „bolje snabdevenim radnjama u Srbiji“.

Povezana vest:  Bijonse odsustvovala sa očevog venčanja