Popularna pevačica Selena Gomez najavila je povlačenje iz šou biznisa, za sada, zbog bolesti. Naime, teen zvezda je za magazine “People” izjavila da već godinu dana boluje od lupusa, bolest koju je otkrila prošle godine a da je sada počela da uzima danak.

-Kao što mnogi od vas znaju pre oko godinu dana sam otkrila da imam lupus, bolest koja može da utiče na ljude na različite načine.  Otkrila sam da anoksioznost, napadi panike i depresija mogu da budu neželjeni efekti lupusa. To mogu da budu sopstveni izazovi – rekla je Selena.

Pevačica hita “Good For You” ima zakazane koncerte do kraja godine u sklopu turneje “Revival Tour” i nejasno je šta će biti sa fanovima koji su već kupili karte za njene koncerte.

Povezana vest:  Rihanna i Karrueche Tran se bore za Chrisa Browna

-Želim da budem proaktivna i da se fokusiram na održavanje zdravlja i sreće a odlučili smo da je najbolji put za to uzeti malo slobodnog vremena. Hvala svim mojim fanovima na podršci ali treba da se suočim sa onim što radim za sebe. Znam da nisam sama deleći ovo i da će i drugi biti ohrabreni da se suoče sa svojim problemima – rekla je Gomez u izjavi.

Povezana vest:  Muzičari u borbi protiv korona virusa