MTV Premijera u ponedeljak u 20 časova donosi novi video spot pevačice Marie B za singl „Determination“.

Autori muzike su DJ i producent Regis, iz DJ organizacije Mystic Stylez (BG) i Maria B. Pesma je žanrovski najbliža EDM bass muzici. Maria B je takođe i autorka teksta, a za mix i master se pobrinuo Jan Magdevski.

Determination je energijom, a prvenstveno time što je “based on a true story”, podstakla drugare iz studija Košnica da kreiraju spot. Konstruisali su raketu i jednu univerzalnu, slatkasto-gorku metaforu o svima nama koji se odlučno borimo u nastojanjima da nađemo tragove svog života. Inteligentnog života. Priču o tome da je najjača gravitacija ono što želiš. Ali i da se želje i maštanja ne ostvaruju tek tako. Ostvaruju se namere. Hvala svima čije su namere učvrstile moju da završim i izdam ovu pesmu, kao i ostale koje ubrzo slede. Misija se nastavlja! Stay tuned!“ – Maria B.

Povezana vest:  Novi video grupe By-Pass za pesmu Pustinja

Maria B se na MTV Adria prvi put pojavila sa singlom „Misbehave“, sa kojim je došla do druge pozicije na top listi „Domaćica“. Prepoznatljiva je i po saradnji sa bendom Who See, Noyzom i Dedom, sa kojima je snimila hit singl „Bar- Bari“ i „Regeton Montenegro“ za njihov  album „Krš i drača“.