neno_belan_1Belan u četvrtak u Beogradu bez obzira na kišu

 

Neno Belan sa pratećim sastavom Fjumens održaće koncert 1. jula u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda, a u slučaju kiše u velikoj sali SKC-a.

Ulaznica košta 1.000 dinara i može se naći na blagajnama SKC-a i Doma omladine, kao i preko prodajne mreže Tiketservisa.

Nekadašnji frontmen legendarnih splitskih Đavola, autor klasika „Stojin na kantunu“, „Bambina“, „Dani ljubavi“, „Ostani uz mene“…vraća se u Beograd kako bi u SKC-u, svejedno da li na otvorenom ili zatvorenom, priredio Beograđanima pravu mediteransku feštu!

Povezana vest:  Harry Styles član 1D više nije s Kendall Jenner, na pomolu novi album!

-Beograđni mogu očekivati da ih vesele i razdragane uvedemo u ljetne praznike i donesemo im atmosferu Mediterana. Moj bend je kao stvoren za tako nešto, da publiku usred Beograda bar na par sati ‘odvedemo’ na more – najavljuje Belan.

Novu pesmu „Kiša“, Belan namerava premijerno izvesti 21. avgusta na tradicionalnim Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku.

Povezana vest:  Poznati pop pevači na dečijem festivalu

-‘Kiša’ je jedna polubalada u mom stilu. Sa novim albumom jos ne žurim. ‘Rijeka snova’ je izašla prije dvije godine, što znači bar još godinu, godinu i po neće biti novog albuma. Imamo puno posla i poziva tako da ćemo se nasvirati slijedeće dvije godine, a onda će doći na red polako novi album. U međuvremenu ću vas počastiti sa par novih singlova – kaže Belan.

Povezana vest:  RODŽER VOTERS "THE WALL" SA DECOM IZ PRIHVATILIŠTA NA SCENI KOMBANK ARENE