skunka promoSkank anansi svirali u Beogradu
Britanski alternativni rok sastav „Skank anansi“ (Skunk Anansie) predvodjen energičnom pevačicom Skin održao je u ponedeljak uveče koncert pred oko 2.000 Beogradjana u ispunjenoj bašti Studentskog kulturnog centra. Za prvi susret sa beogradskom publikom „Skank anansi“ su odlučili da izvedu jednu novu pesmu „My Ugly Boy“, a promoter „Legasi“ (Legacy) je ranije najavio da će britanski bend ostati posle koncerta i u utorak u Beogradu, kako bi ovde snimio spot za nju.
Posle duže pauze od prošle godine ponovo aktivirani „Skank anansi“ su u Beogradu održali jednoipočasovni, energijom nabijen koncert, tokom koga su izveli pesme „Selling Jesus“, „Charity“ ili „Because of You“, a publika je posebno dobro primila „Weak“.
Skin se pojavila u zanimljivom svetlucajućem kostimu, a u jednom trenutku oduševljena prijemom beogradske publike, čak je bukvalno prohodala po rukama ljudi u prvim redovima. Posle par minuta i nekoliko metara takve šetnje, podržana brojnim dlanovima Skin je legla kako bi je more ruku lagano odnelo natrag na binu.
„Skank anansi“ su se vratili i za jedan bis na kom su izveli nekoliko pesma uključujući „Hedonism“.
Povezana vest:  Koncert Beyonce u Srbiji kao tema svih svetskih medija!