Stereo_MCStereo Em siz na festivalu u Banjaluci

 

Engleski sastav „Stero em siz“ (MC’s) biće gostujuće zvezde prve, a makedonski muzičar Kiril Džajkovski druge večeri regionalnog festivala neafirmisanih rok izvođača „Demofest“, koji će biti održan od 21. do 24. jula u Banjaluci.

Organizator, agencija „Akvarijus Ogilvi“ (Aquarius Ogilvy), saopštila je danas da će na besplatnom festivalu, prve večeri 21. jula u prostoru tvrđave Kastel, najpre svirati deset demo bendova, zatim prošlogodišnji trećeplasirani učesnici „Zaa“ iz Kruševca i na kraju prvi put u Banjaluci „Stereo Em siz“.

Povezana vest:  JOŠ 2 DANA DO LOKALNOG SPEKTAKLA: KO ĆE SVE NASTUPITI NA LOCALS ŽURCI OVE SUBOTE U KPGT-U?

Druge večeri nekadašnji klavijaturista „Leba i soli“ i pionir elektronske muzike na Balkanu Džajkovski sa svojim „Sedžuk orkestrom“ koncertno će predstaviti novi album „Balkan Electrica“, a organizatori pre njega najavljuju drugu grupu deset demo bendova i nastup mladog benda „Tanker“.

Prema ranijoj najavi, organizatori trećeg „Demofesta“ bi trebalo da 1. jula saopšte imena bendova koje je njihov stručni žiri odabrao za učešće na festivalu, gde će se boriti za prva tri mesta koja donose nagrade vredne više hiljada evra.

Povezana vest:  Željko Joksimović snimio spot na Maldivima

Još nisu saopštena imena gostujućih zvezda pretposlednje i poslednje večeri.