gillan-onstage-1Engleski rok pevač Jan Gilan, frontmen grupe „Deep Purple“, održaće koncert 7. novembra u Sava Centru, saoštili su danas organizatori na konferenciji za medije.

Koncert jednog od najvažnijih glasova epohe organizovali su producetske kuće „Avalon“ i „Sky music“ kao i Centar beogradskih festivala (CEBEF).

„Struktura publike se menja u Beogradu. Želja nam je da obezbedimo sadržaje za mlađe ljude i sigurna sam da će svi koji su odrastali uz ‘Deep Purple’ na predstojeći koncert povesti svoju decu“, rekla je Nataša Ilić iz CEBEFA-a.
Rok publicista i PR menadžer koncetra Jadranka Janković kaže da će publika imati prilike da uživa u pesmama koje predstavljaju istoriju rokenrola.

Povezana vest:  X FACTOR, I Marija Šerifović želi da se 4U vrate u takmičenje

„Gilan će zajedno sa bendom klavijaturiste Dona Aireja i Beogradskim simfonijskim orkestrom, pod dirigentskim vođstvom Stivena Bentlija-Klajna izvesti numere benda ‘Deep Purple’. Publika će imati priliku da čuje hitove ‘Smoke On The Water’, ‘Black Night’, ‘Perfect Stranger’, a specijalni gost biće bend ‘Papa Le Gal’. Ovo je šansa je da vidite Gilana u novom ruhu jer su svi veliki hitovi ‘Deep Purple’ prearanžirani za simfonijski orkestar“, kazala je Janković.

Povezana vest:  EROS OSVAJA BEOGRAD: EMOTIVNI SPEKTAKL I PLESNA ŽURKA U JEDNOM