30_seconds_to_mars230 Seconds to Mars Top 50 US Rock Stars

 

U subotu, 3. jula, na MTV kanalu pogledajte listu od 50 najboljih rok pesama po izboru američkog benda 30 Seconds to Mars.

Ovaj popularni bend osnovali su 1998. godine u Los Angeles-u glumac Jared Leto (glavni volkal, ritam gitara, tekstopisac), njegov brat, Shannon Leto (bubnjevi i perkusije) i Tom Miličević (gitara, klavijature). Do sada su izdali tri albuma – „30 Seconds to Mars“, „A Beautiful Lie“ i „This Is War“. Bend je u svojoj karijeri bio nominovan za mnoge prestižne muzičke nagrade, a mnoge je osvojio, uključujući i tri MTV EMA nagrade.

Povezana vest:  Miley golišavim spotom pomera granice

Jared Leto se proslavio ulogom Džordana Katalana u TV seriji „Moj takozvani život“ („My So-Called Life“) i kasnije brojnim filmskim ulogama (Fight Club, Panic RoomAmerican PsychoAlexander, Requiem for a DreamLord of War). Ipak on ne voli da koristi svoju Hollywood-sku popularnost za promociju svog benda, i često je odbijao da nastupa ukoliko bi organizatori isticali njegovo ime kako bi se privukla publika na koncert.

Povezana vest:  "Proces snimanja" iz vizure rokenrol legend, besplatnu muzičku radionicu vode: Nebojša Antonijević Anton i Vlada Negovanović

 

Poslednji deo liste, od 50. do 25. mesta pogledajte u subotu, 3.jula u 09:00, a prvi deo liste, od 25. do 1. mesta biće na programu od 21h.