Eksplozivni beogradski punk-rock-stoner trio Repetitor će pred kraj ovogodišnje turneje na kojoj promoviše novi album “Gde ćeš” nastupiti u subotu 3. decembra u sali Amerikana beogradskog Doma omladine.

U svoj rodni grad dolaze u savršenoj koncertnoj formi, izuzetno motivisani što će ponovo svirati pred domaćom publikom.

Ulaznice se mogu kupiti od utorka, 8. novembra, po promotivnoj ceni od 600 dinara (ograničen kontigent!) na prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Ticketsa, kao i u Felix Shopu i kafeu Ljubavnica (Balkanska 19). Kada se rasprodaju promotivne ulaznice, regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 800 dinara, a na sam dan nastupa Repetitora za ulaznicu je potrebno izdvojiti 1000 dinara.

Povezana vest:  SAVAMALSKO KULTURNO LETO U MOSTARSKOJ 5

U međuvremenu je novi singl Repetitora “Suženi snovi” puštao cenjeni BBC Radio 6, a gotovo svakodnevno stižu fenomenalne recenzije novog albuma “Gde ćeš” i novi datumi turneje koja ga promoviše.

„Looking ahead and taking stock, Repetitor have made a timeless rock record, timeless like Unknown Pleasures, or Underwater Moonlight, or Kick out the Jams, or Fresh Fruit…“

Richard Foster, Louderthanwar.com

“Ono što je Repetitor pružio ovdje spada u sam vrh rock glazbe proteklih tko zna koliko godina.”

Povezana vest:  SPREMITE SE ZA ČAK 3 ŽURKE U KLUBU "DOT" OVE NEDELJE

Siniša Miklaužić, Muzika.hr

“(Album Gde ćeš) apsolutni je vrhunac Repetitorov stvaralaštva, a jezivo je što se bendov plafon još ne nazire.“

Sven Popović, Hifimedia.hr

“Repetitor je gotovo planetarni endem kad je rock and roll u pitanju.”

Zoran Stajčić, Ravnododna.com

“Beograđani su napravili još jedno remek djelo koje će ostaviti dubok trag u regionalnoj glazbi.”

Tin Đudajek, Ziher.hr

Pre Beograda Repetitor će svirati u Krškom i Puli, dan ranije u zagrebačkoj Tvornici kulture, a do kraja godine u Linzu, Novoj Gorici, Kranju, Nišu (22. decembar) i Skoplju. Spisak koncerata još nije zatvoren.

Povezana vest:  Lejdi Gaga osnovala sa Harvardom novu fondaciju

Dugoočekivani, treći album “Gde ćeš” Repetitor je objavio 18. oktobra za slovenačku izdavačku kuću Moonlee Records.

Izdanje na kojem se nalazi 8 pesama objavljeno je u nekoliko formata: kao CD i LP, a dostupno je i za besplatan download (uz mogućnost plaćanja) na Bandcamp profilu grupe repetitor.bandcamp.com

U Beogradu se novi album može kupiti u Butiku Palmas (Šafarikova 2, facebook.com/palmasboutique) i kafeu Mašta (Bul. Zorana Đinđića 67, lokal 17, Novi Beograd, facebook.com/kafemasta).