Dugo sam želela da dobijem ovakvu ulogu i mnogo sam srećna, kazala je Sara Jovanović danas u Sava centru gde će 25. decembra igrati glavnu ulogu u mjuziklu „Pepeljuga“ u produkciji kuće „Emoušn“. Popularna Sara Jo naglasila je da je naslovna uloga u brodvejskom mjuziklu veliki izazova za nuju.

-Treba savladati ples glumu i pevanje istovremno ali naš koreograf Milan Gromilić nije baš popustljiv na probama pa sam sigurna da će publika uživati na premijeri – kazala je Sara Jovanović.

Osim nje na sceni Sava centra naći će se Jelena Gavrilovia, Ana Grubin, Marijana Miaia, Ana Kokia, Anja Mandia, Bojan Ivkovia i Marko Mandia. Rediteljka je Isidora Goncić a u predstavi će biti nošeno 120 balskih haljina a na sceni će biti 30 protagonista.

Povezana vest:  Novi dokumentarac istražuje život Kurta Kobejna

U ulozi princa naći će se Marko Mandić.

-Super se provodimo na probama ali Milan Gromilić je nepopustljiv jer mi ples najslabije ide. Lepo radimo i siguran sam da ćemo napraviti lepu bajku za sve koji budu došli da gledaju Pepeljugu – kazao je Mandić.

Jelena Gavrilović je naglasila da se retko prilike p?ružaju mladim glumcima da igraju u brodvejskim hitovima.

Povezana vest:  Regulator zvanično startovali s „Dolinom"

-Zahvalila bi se producentskoj kući „Emoušn“ i Sava centru na fantastičnoj ideji da se u domaćoj produkciji postavi mjuzikl u Beogradu. Igram zlu maćehu Sari i ta vremenka razlika između nas mi dopušta da budem jako kreativna. Lepo je da deca vide raskošnu „Pepeljugu kakvu mi pravimo – kazala je Gavrilović.