Mlada muzička zvezda Sara Jovanović, bila je gost Shopping centra Karaburma gde se u subotu družila sa fanovima. Popularna Sara Jo napravila je pauzu između proba predstave “Pepeljuga” i u sjajnoj atmosferi, delila autograme, strpljivo se fotografisala, ali i upoznala svoje obožavaoce sa novinama u muzičkoj  karijeri i još jednom glumačkom iskustvu. Dva najsrećnija fana osvojila su  karte za premijeru predstave „Pepeljuga“ u kojoj Sara tumači naslovnu ulogu.

Harizmatična, pozitivnaiI svoja, Sara Jo pleni sjanim glasom od kako se pojavila na našoj muzičkoj sceni.  Talentom, ali i posebnim modnim stilom  privukla je armiju mladih fanova. Svestrana mlada zvezda bila je deo animiranog filma „Kod kuće“ i predstave „Crvenkapa“, a trenutno priprema novu ulogu u predstavi „Pepeljuga“.

-Ja sam još od Prvog glasa Srbije priželjkivala mjuzikl. Gajim ogromno poštovanje prema svim ljudima koji su deo mjuzikla jer to je najteža grana umetnost. Tu se spajaju gluma, ples i pevanje i ja bih zaista volela da radim na sebi u tom smislu. Odrasla sam uz mjuzikle iz Pozorišta sa Terazija i sada mi je neverovatno što radim sa Milanom Gromilićem kojeg sam toliko godina gledala u pozorištu. Sve je to ogromno zadovoljstvo, ali i pored toga ja volim da nađem vremena za ovako lepa druženja sa mojom publikom, kao ovo koje je organizovao Shopping centar Karaburma – rekla je Sara.

Mlada zvezda poželela je svima mnogo zdravlja I lepih trenutaka u 2017. godini, a svojim fanovima obećala je album prvenac.

-Zaista ću se potruditi da odmah posle nove godine uđem u studio i počnem ozbiljno da  pravim selekciju pesama za album prvenac. Čekala sam 4 godine da skupim ekipu koja će biti sjajna u tome, u smislu da me razume i prenese ono što ja želim od aranžmana i teksta. Tako da  se iskreno nadam da će 2017.godina biti godina stvaranja muzike – dodala je Sara Jo.

Ivan Raičević, direktor Shopping centra Karaburma najavio je još interesantnih sadržaja do kraja godine.

Povezana vest:  Arsen Dedić u maju u Sava centru

-Sara nam je donela sjajnu energiju i mi nastavljamo u tom tempu. Izuzetno nam je važna interakcija sa našim posetiocima, a ovakva druženja upravo to donose. Tako da već sada mogu da najavim još lepih pretprazničnih akcija, kao I Vesnu Dedić, koja će biti naš gost 24. decembra – rekao je Raičević.