Američki reper ;Kanje ;Vest ;posetio je danas u Njujorku Donalda Trampa, koji je muzičara nazvao „dobrim čovekom“, rekavši da su razgovarali o „životu“. Vest je nedavno ;prekinuo američku turneju, nekoliko dana pošto je proveo ;nedelju dana u bolnici u Los Andjelesu zbog stresa i iscrpljenosti.

On je ćutljivo stajao uz Trampa u lobiju nebodera „Trampova kula“, a na pitanje zbog čega ne govori, rekao je da „sada želi samo da se fotografiše“.

Povezana vest:  Avril Lavinj završila rad na novom albumu

Vest je prethodno na koncertu u San Hozeu, u Kaliforniji rekao da ;nije glasao na američkim predsedničkim izborima i dodao da bi u slučaju da je izašao na glasanje, svoj glas dao pobedniku, republikancu Donaldu Trampu.

Reper je takodje pohvalio „metod komunikacije“ novoizabranog američkog predsednika, ocenivši da je „veoma futurističan“.

Govorio je i o nameri da se kandiduje za predsednika SAD 2020. godine, rekavši da će postati „drugačiji predsednik“. Agencija AP podseća da je Tramp prikazan u muzičkom spotu za Vestovu numeru „Famous“, objavljenu prošle godine.

Povezana vest:  U subotu počinje prodaja karata za "Trenčtaun festival"