U subotu, 24. decembra u 21h, u klubu Elektropionir, Sana Garić će sa  svojim bendom održati prednovogodišnji koncert, na kome će predstaviti  pesme sa svog novog albuma „Svet za nas“, kao i pesme Xanax-a sa  prethodnog albuma u novim aranžmanima.

Oni koji su proteklih par godina pratili rad grupe Xanax, neće se  iznenaditi zvukom debi albuma Sane Garić, jer „Svet za nas“ sadrži i  numere „Reč iz filma“, „Cvet na vodi“, „Tajna“ koje su originalno  objavljene pod imenom „Xanax“,i koje su jasno najavile promenu zvuka  benda u odnosu na zvuk prvog albuma.

Povezana vest:  Dženifer Lopez se vraća u "Idol" za 17,5 miliona dolara?

Pored gore pomenutih, na albumu će se naći još šest numera,od kojih se  izdvaja „Mantra“, za koju je objavljen i video spot.

Album je producirao Radan Đorđević- Rahmanee, a na albumu su gostovali: Dejan Vučetić – Vuča, Dejan Stanisavljević, Luna Škopelja, Andrijana Belović, i  Vladimir Đorđević, a zvanično će biti objavljen na dan koncerta za izdavačku kuću  Mascom.

Povezana vest:  Prijavi se i osvoji baš tvoj Little Monster poklon!

Zajedno sa Sanom (vokal, klavijature) nastupiće: Luna Škopelja – klavijature, Marija Nikolić – klavijature. David Popović – bubanj i Nebojša Mrđenović – čelo.