Kao najavu događaja koji se spremaju za 2017. godinu, BAD vam poklanja veče dobre muzike u prijateljskoj atmosferi! Nakon nezaboravne žurke sa Mark Henningom, BAD pop-up projekat se vraća na scenu, a svi ljubitelji dobrog provoda, u petak 13. januara u klubu Dvorištance u Cetinjskoj ulici imaće priliku da uživaju u specijalnoj triple –back DJ set postavci. Prvi put za istim pultom nastupiće Mandarina – The Sleeper – ENML, dok su za zagrevanje, koje počinje od 20:00, zaduženi Poslednji pionir &
Mandić! Ulaz je slobodan!

Dj Mandarina, aka Nikola Stefanović, odrastao je okružen vinilima i audio trakama roka, metala, soula, funka i dance muzike. Upravo je ta bogata kolekcija pozitivno uticala na razvijanje njegovog specificnog house stila koji je prepoznatljiv u setovima i produkciji. Poslednje 4 godine nastupa uglavnom u b2b stilu sa The Sleeper-om, jednim od osnvača organizacije „Dirty Cover“.

Povezana vest:  Severina najavljuje 'Kao' - prvi singl s novog albuma

The Sleeper se DJ-ingom bavi od 2000. godine, a muzika koju stvara i koju pusta kao DJ uokvirena je njegovom muzičkom filozofijom – flow mekanog zvuka, isprepletan jasnim beatovima koji teraju telo na igru.

Ovom već uigranom dvojcu u petak, 13. januara, pridružiće se i ENML, tech-house veteran i član bratskog DJ dua PhonoRatz, koji je vremenom postao sinonim za dobru žurku. Njegovi setovi su puni funky, fat bass energičnih semplova koji prosto mame na ples.

Povezana vest:  Bili Korgan, pevač grupe Smešing Pampkins otvara kuću čaja i spreman s bendom novi album

Poslednji pionir & Mandić nastupaju od 20 časova i svojim izborom muzike će vas zagrejati za žurku i đuskanje do ranih jutarnjih časova.

Mandić je muzičku karijeru započeo kao basista i pevač u pank bandu, a kasnije se razvila ljubav prema elektronskoj muzici.  Član je legendarnog udruzenja “Happy People”, a 2011., kada se preselio u Limu, glavni grad Perua, sa svojim prijateljima i istomisljenicima pokrenuo je organizaciju “Sound District”, koja je bila jedna od pionira underground scene u tom gradu gde je elektronski zvuk tek bio u usponu. Poslednji pionir se ne vezuje za odredjeni muzicki pravac, svaki set mu je drugaciji, od nu disco do tech house-a.

Povezana vest:  Muse piše muziku za film Borbu titana

Ocekuje se deep, groovy, heart warming music for our soul.

BAD predstavlja pop-up projekat produkcijske kuće INDIGO PRODUCTION, poznate po realizaciji različitih televizijskih formata, među kojima su kultna emisija „Hitorama” i „Summer Festival Report” – regionalni vodič kroz letnje festivale koji se emituje na MTV kanalu.

Za sve nove informacije, pratite BAD putem zvaničnog kanala: https://www.facebook.com/BADbyIP