Nakon višestruko uspešnih kolaboracija sa drugim izvođačima, The Chainsmokers  su se odvažili  da prvi singl u ovoj godini bude samo njihov. Alex Pall i Drew Taggart čine ovaj duo koji duže od godinu dana dominira muzičkim top listama. U novom singlu   Paris”, Taggart je ispred mikrofona, a njegov glas smo već imali prilike da čujemo u duetu sa Helsi na prethodnom hitu The Chainsmokers„Closer“.

Za potrebe nostalgične pesme reditelj Rory Kramer uradio je  lyric video snimljen u Meksiku,  čija je glavna zvezda Instagram model Alexis Ren.

Povezana vest:  Podrška EXIT fondacije festivalu „Leto u Obrenovcu"

„Paris“ za temu ima male, dragocene momente koji ulepšavaju život.

The Chainsmokers se nalaze u konkurenciji za ovogodišnje Grammy nagrade u kategorijama:

-Najbolji novi umetnici

-Najbolje izvođenje: pop duo/grupa (“Closer” Featuring Halsey)

-Najbolja plesna pesma (“Don’t Let Me Down” Featuring Daya)

Na prošlogodišnjoj dodeli American Music nagrada, The Chainsmokes su kući odneli nagradu za “Omiljene EDM umetnike”.

Povezana vest:  Foo Fighters sledeće godine počinju da rade na novom albumu

Uspešni  trio singlova koje su The Chainsmokers objavili  ukupno ima preko 5 milijardi preslušavanja,a svi su više puta prebacili platinaste tiraže – “Closer” (4x), “Don’t Let Me Down”(4x) i “Roses” (3x). Svaki od ovih singlova našao se u prvih 10 pesama na Billboard Hot 100 listi, dok je  “Closer” držala mesto #1  12 nedelja za redom. Zvanični lyric video za “Closer” premašio je milijardu pregleda na kanalu VEVO. “Closer” i “Don’t Let Me Down” nalaze se na zvaničnom EP izdaju ‘Collage’, uz još tri pesme-Setting Fires (feat. XYLØ), All We Know (feat. Phoebe Ryan) i Inside Out (feat. Charlee).

Povezana vest:  Vajt lajz dolaze sa novim pesmama u Beograd

PHOTO: Rory Kramer