Početak Lukasove regionalne koncertne turneje zakazan za 29. april u Kombank areni.

Čovek za koga sa razlogom kažu da pravi najveće i najluđe žurke u regionu ponovo priprema spektakl za svoju vernu publiku.

Poznato je da je upravo Aca Lukas izvođač koji je najviše puta do sada napunio Beogradsku Arenu, a samim tim to predstavlja i regionalni rekord kada su u pitanju koncerti u arenama.

Tako i ove godine, veliki solistički koncert zakazan je za 29. april u beogradskoj Kombank areni. Iako je, po tradiciji, žurka bila najavljena za 3. novembar, zbog novog albuma koji je u pripremi ali i promene organizatora, koncert je pomeren za upravo 29. April kada i zvanično počinje Lukasova regionalna turneja koja ce se nastaviti koncertima u sarajevskoj, zagrebačkoj i skopskoj areni.

Povezana vest:  Let 3 omađijavaju Novi Sad i Niš

Lukas će bez sumnje svojim fanovima prirediti nezaboravno veče i spektakl koji pomera sve granice do sada. Jedna od novina i uvod u sve ono što će posetioci u Areni imati prilike da vide i čuju je remiks Acinog mega-hita ,,Voliš li me“ koji od danas možete premijerno videti na Lukasovom youtube kanalu.

Ovaj remiks rezultat je velikog konkursa koji je Acin produkcijski tim organizovao, a za njega su zaslužni austrijski Đ tim našeg porekla, Đ SNS i Đ Kajno. Od preko 50 poslatih remiksa iz celog sveta, upravo ovaj Đ tim staviće svoj potpis ispod remiksa pesme koja je osvojila srca svih ljubitelja domaće muzike.

Povezana vest:  Festival "Belgrade Calling" od 27. do 29. Juna, dolaze Ozi Ozborn, Džesi Džej, Faith No More, Public

Ovaj remix samo je prvo iznenađenje, a svakog sledećeg 29. u mesecu, možemo očekivati nova iznenađenja u vidu novih pesama, pa sve do onog finalnog, koncerta u Areni gde se priprema prvo živo preslušavanje čitavog novog albuma. Produkcijska kuća Skymusic koja stoji iza ovog koncerta zagonetno najavljuje brojnamuzička i scenska iznenađenja sa jednim od naših najpopularnijih pevača današnjice, tako da će svi koji 29. aprila budu bili ispred najmodernije bine u Areni, moći da vide i čuju nešto sasvim drugačije.Pored novih pesama publika će uživati i u neprolaznim Lukasovim hitovima, a kako tradicija nalaže pripremite se za najveću žurku na Balkanu!

Povezana vest:  MTV TAKEOVER: Hladno pivo, petak, 23. septembar u 20:30