Pogledajte novi spot grupe Orthodox Celts za singl „I Wish You The Very Worst” premijerno na MTV kanalu večeras, u ponedeljak u 20 časova!

Ovo  je prvi animirani video benda i urađen je u saradnji sa Unom Isailović. „I Wish You The Very Worst” je treći singl sa albuma „Many Mouths Shut!“ i prvi koji dolazi neposredno nakon njegovog objavljivanja u petak, 13. januara, sa simboličnih 13 pesama.

Povezana vest:  Novi spot repera Grua premijerno na MTV-iju

Šesti studijski album beogradskih Kelta dolazi posle deset godina studijskog zatišja, a produkcijska palica pripala je Dejanu Laliću.

„Ovaj album je jedinstven po mnogo čemu, dolazi u godini u kojoj imamo dosta razloga za slavlje, ali ništa od svega toga ne može da se uporedi sa činjenicom da je ovo pravi Orthodox Celts album u punom smislu tih reči. Tu prvenstveno mislim na to da smo sami uradili gotovo sve i da smo ovo mi danas, sada i ovde, od prvog do poslednjeg tona, od prvog do poslednjeg stiha,“ rekao je pevač benda Aca Celtic.

Povezana vest:  VAŽNO: Pomeren prvi dan Belgrade Music Week-a sa četvrtka, 25. na nedelju 28. avgust!

Fenomenalni omot albuma uradio je veliki Walter Venturi (Sergio Bonelli Editore), jedan od najboljih svetskih strip crtača.

„Posebnu zahvalnost dugujemo našim fanovima i prijateljima koji su iz prvih redova na koncertima uskočili u studio i zajedno sa nama horski otpevali prateće vokale“ – objasnio je Aca Celtic.