Beogradski Sindikat i KKN biće jedni od glavnih zvezda Supernatural festivala koji se ove godine održava 22. i 23. aprila na špicu poluostrva Ada Huja.

Karte po ceni od 600 RSD za jedan dan, odnosno 1000 RSD za oba dana nalaze se u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima. 10% prihoda od prodaje karata Supernatural ulaže u pošumljavanje Ade Huje

Povezana vest:  Wardruna početak zime obeležila novom pesmom

Najveći ekološki događaj ove vrste u Srbiji, dnevni festival Supernatural jedanaestu godinu za redom slavi Dan planete sa ciljem da promoviše ekološke i zdrave životne stilove. Ove godine po prvi put festival traje dva dana tokom kojih de posetioci Ade Huje moći da uživaju u odličnoj muzici, gurmanskoj zdravoj hrani i “slow food” pijaci, brojnim radionicama i aktivnostima za decu i odrasle koje će učesnicima kroz zabavu i igru približiti primenljive i održive ekološke izbore.

Povezana vest:  Simple Minds donose najveće hitove u pulsku Arenu

Pokret Supernatural je u saradnji sa Gradom Beogradom sanirao špic poluostrva Ade Huje od šuta i napravio pravi park na Dunavu, koji je proglašen za jedan od 25 najboljih projekata u Evropi. Supernatural nastavlja revitalizaciju eko sistema Ade Huje, oblasti koja je nekada bila pokrivena šumom i predstavljala stanište za brojne životinjske i biljne vrste. U tom cilju de i ovogodišnji Supernatural festival uložiti 10% ukupnog neto prihoda od prodatih karata za dalje pošumljavanje Ade Huje autohtonim vrstama drveća kao što su vrba, topola, hrast lužnjak, beli jasen.

Povezana vest:  Direktni TV prenosi ključnih dešavanja u Guči

Supernatural festival i ove godine realizuje se u produkciji Marsh Creative Production