guzva_za_stolom_za_Black_JackOtvoren je JDX bekstejdž na Exitu!

 

Juče je otvoren 11. po redu Exit festival na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Prvi put ove godine, posetioci festivala mogu da uživaju u impresivnom JDX bekstejdžu koji nudi nove oblike uživancije na festivalu. Pored fascinantnog putujućeg truck bara koji je ovog leta na evropskoj turneji po najvećim muzičkim festivalima, odabrani posetioci i VIP gosti festivala uživali su i u muzičkom programu koji je počeo sa zalaskom sunca i trajao do kasno u noć. Zemlja gruva je „odgruvala“ u specijalnom izdanju,a nastavili su DJ Brka i Pytzek, jedan od najpopularnijih hrvatskih house DJ-eva. Srećni gosti JDX bekstejdža igrali su blek džek, stoni fudbal i još nekoliko zanimljivih igara, neki su leškarili gledajući 3D projekcije destilerije u Linčburgu, dok su ostali degustirali viski i uživali u uzbudljivim JD roštiljskim specijalitetima.

Povezana vest:  Predaudicije za regionalni “X Factor Adria” posetilo 11.500 ljudi, slede nastupi pred žirijem i publikom

Zemlja_Gruva_gruvaJDX bekstejdž smešten je iza glavne bine Exit festivala i u naredna tri dana ugostiće muzičare različitih žanrovskih opredeljenja, medju kojima su: Irie FM, Lollobrigide, Svi na pod, Ika, Felony Flats, Maja Uzelac, MKDSL, Marko Nastić i mnogi drugi.