david-guettaEXIT 2010

Dejvid Geta i Misi Eliot nastupili na trećoj večeri Egzita

 

Francuski DJ Dejvid Geta nastupio je protekle noći na “dens“ areni Egzit festivala, pred više od 30.000 ljudi, dok je američka hip-hop pevačica Misi Eliot (Missy Elliott) zabavljala publiku na glavnoj bini tog festivala, u okviru trećeg dana muzičkog programa.

Na početku nastupa, koji je počeo pesmom „Memories“, popularni  Geta poručio je svojim obožavaocima da će „uspomene koje ponesu  sa ovog festivala pamtiti ceo život“. U toku dvočasovnog nastupa, Geta je izveo svoje popularne pesme “World is mine“, “When love takes over”, “Sexy chick”, a festivalskoj publici premijerno je predstavio i novu pesmu.

Povezana vest:  Prvi samit džez i rok muzičara u Beogradu

Publiku, koja je treće festivalske večeri bila najbrojnija na dens areni, pre Gete “prodrmao“ je holandski DJ Laidback Luke, uz specijalne goste-gutače plamena i akrobatske plesačice.

Na mejn stejdžu, tačno u ponoć, nastupila je popularna američka hip-hop pevačica Missy Eliot, koja je, pored svojih pesama  “Work it”, “Lose control”, podsetila publiku na hitove pokojne R’N’B pevačice Alije, Snup Doga, Džej-Zija i Tu-Paka.

Povezana vest:  Branimir Džoni Štulić traži odstetu od Kroacija Rekordsa

“Veliki prezir”, pop-rok bend iz Vrbasa zabavljao je publiku na fjužn sceni sat vremena, dok je nakon njih nastupio bend “Kultur šok” iz Amerike, čiji su članovi američke, bugarske i srpske nacionalnosti a na “Egzit live” bini nastupila je domaća grupa “E-Play”.

Poslednjeg dana festivala, organizatori očekuju najveću posetu, a od izvodjača se izdvajaju britanski elektro dvojac “Chemical brothers”, “Faith no more” iz Amerike i  elektronski bend “Pendulum Live”, dok će na “fjužn” stejdžu nastupiti  “Ritam nereda”.

Povezana vest:  SAMO LJUBAV NYE! // Četvrtak 31. decembar, 23h // Kc Grad