Ukoliko ste u stalnoj potrazi za novom muzikom, slobodno predahnite malo i poslušajte šta zvezda u strmoglavom usponu Jon Bellion ima da vam ponudi. On će obeležiti mart mesec na MTV kanalu, jer je izabran za Push izvođača sa pesmom “All Time Low”.

Možda ste čuli njegov vokal u Zeddovoj pesmi “Beautiful Now”, ali verovatno niste znali da je upravo on tvorac refrena u hitu “Monster” koju u duetu izvode Eminem i Rihanna. Do sada je ovaj dvadesetšestogodišnji mladić objavio četiri kompilacije, poslednja je “The Definition” iz 2014. godine, a sredinom prošle godine je izdao debi album “The Human Condition”. Ovo izdanje je odmah dospelo na 5. mesto američke Billboard 200 liste albuma – nije loše, priznaćete!

Povezana vest:  AC/DC rasprodali koncert u Švacarskoj za samo 12 minuta

Jonova muzika je super miks raznih stilova, od savremenog pop zvuka, preko R&B bitova uz hip-hop i indie rock uticaje. Ovakav spoj žanrova ne treba da čudi jer se među njegovim muzičkim uzorima nalaze Kanye West, Timbaland, Pharrell Williams, J Dilla, Eminem, Coldplay, John Mayer i André 3000.

Pored muzike, Jon je veliki fan crtanih filmova iz Disney/Pixar radionice. U nadi da će dobiti priliku da sarađuje sa njima omot albuma “The Human Condition” je urađen upravo kako bi zadobio njihovu pažnju. Da li će mu to poći za rukom pokazaće vreme, a za sada je svakako uspeo da stekne armiju vernih fanova, koja će se bez sumnje uvećati nakon što je izabran za MTV Push izvođača.

Povezana vest:  MTV WORLD STAGE: Scissors Sisters, Kelis, Kid Rock, David Guetta i Chris Willis na Isle of MTV