„Mostar Sevdah Reunion“, jedan od najboljih balkanskih sastava, će održati svoj prvi veliki samostalni koncert u Sava Centru, u utorak 7. marta, sa početkom u 20.30 časova. Ovo će biti posebno veče za ljubitelje sevdalinki i romskih pesama, ali i za sve one koji žele da čuju kako ove pesme zvuče u rock, jazz i blues aranžmanima. Pored već dobro znanih najlepših sevdalinki, publika će po prvi put čuti i najveće hitove sa kompilacije „Kings of Sevdah“ i obrade nekoliko pesama Tome Zdravkovića.
Pokušaćemo napraviti neki presjek rada koji smo imali zadnjih 19 godina. A beogradskoj publici premijerno ćemo prikazati i najnoviji projekat koji smo upravo završili sa Milutinom Sretenovićem Sretom – široj publici poznatiji kao finalista  emisije „Nikad nije kasno“. Sa njim ćemo premijerno izvesti nekoliko pjesama sa albuma koji bi trebao da se pojavi na ljeto“ najavio je Dragi Šestić, osnivač i producent Mostar Sevdah Reunion. 
Do sada su izdali devet albuma, na kojima su sarađivali sa mnogim zvezdama iz regiona – Šabanom Bajramovićem, Ljiljanom Batler, Esmom Redžepovom, Amirom Medunjanin, interpretirajući bosanske ljubavne i romske pesme u jazz, blues, etno, country i rock aranžmanima.
Veliki iskorak bend je napravio sa poslednjim studijskim albumom „Tales From A Forgotten City“ i nekoliko meseci bio na evropskim World Music top listama. Pored toga britanska avio kompanija „British Airways“ je, po izboru Micka Jaggera i Rufusa Wainwrighta, par pesama sa ovog albuma uvrstila na play listu interkontinentalnih letova.      
Karte za veče najlepših sevdalinki su u prodaji na biletarnici Sava Centra i svim prodajnim mestima Eventima. Zavisno od mesta sedenja cena karte je od 900 do 1.800 dinara.
Povezana vest:  Celokupna diskografija Justina Biebera, sa aktuelnim albumom "Purpose" na sniženju!