17_Festival_evropskog_filma_PalicMuzički program 17. Festivala evropskog filma na Paliću

 

Muzički producent, kompozitor i aranžer Gabor Lenđel (Lengyel) biće jedan od gostiju predstojećeg muzičkog programa Festivala evropskog filma.

Taj festival se od 17. do 23. jula održava u Paliću i u Subotici.

Lenđel koji je sarađivao s grupom „Indeksi“, Biserom Velentanlić, Zdravkom Čolićem, Željkom Bebekom i drugim muzičarima, nastupiće na Ženskom štrandu na Paliću 18. jula, sa hitovima 1960-ih i 1970-ih godina, najavili su organizatori.

Povezana vest:  Koncert Grace Jones na Exitu je prilika koja se pruža jednom u životu!

Na Ženskom štrandu tokom palićkog filmskog festivala nastupiće i subotički klupski bend „Perpetuum mobile“, tribjut bend „Prabbabba“ i izvođač starogradske muzike Zvonko Bogdan, dok će na prostoru palićkog Jahting kluba posetioce zabavljati beogradski Balanso di-džej tim.

Repertoar benda „Perpetuum mobile“ čiji je nastup najavljen za 19. jul, predstavlja fuziju nekoliko stilova: vokal hausa, esid džeza, fankija i džez roka.

Povezana vest:  Stefanovski u ponedeljak svira u Pirotu

Za 20. jul najavljen je nastup sastava „Prabbabba“, koji će izvoditi hitove švedskog pop sastava ABBA, dok će naredne večeri biti priređen tradicionalni karaoke parti.

Počasni građanin Subotice i Zvonko Bogdan nastupiće na Ženskom štrandu 22. jula, a posetioci će biti u prilici da čuju i nekoliko pesama s njegovog novog albuma, koji je u pripremi.

Povezana vest:  Dupla MTV premijera ponedeljak, 17. mart: GIBONNI ''MIRAKUL LIVE'' I LOLLOBRIGIDA FT. SVI NA POD „UZALUD"

Festival evropskog filma od 17. do 23. jula na više lokacija na Paliću i u Subotici. Na festivalu će biti prikazano više od 60 igranih i petnaestak dokumentarnih filmova u devet selekcija.