Maroon_5_1Ekskluzivna premijera novog spota sastava Maroon 5 „Misery“

 

MTV i Universal Music sa ponosom najavljuju nastavak saradnje i regionalnu premijeru novog spota sastava Maroon 5, „Misery“.

 

Spot ćete od petka, 16. jula u 12h, pa narednih 48 sati imati prilike da vidite samo na regionalnom MTV kanalu.

 

Maroon 5 je američki rok bend iz Los Angeles-a, čine ga Adam Levine (vokal, ritam gitara), Jesse Carmichael (klavijature), Mickey (bas gitara) i Ryan Dusick (bubnjevi).

Povezana vest:  ALBUM „NI 5 NI 6" SASTAVA DOK 7 NAJZAD U PRODAJI

Njihov prvi album “Songs About Jane” doživeo je ogroman uspeh i dostigao je zlatni, platinumski i multiplatinasti tiraž u mnogim zemljama širom sveta. Drugi album “It Won’t Be Soon Before Long” izdali su 2007. godine sa kojeg su se izdvojili hitovi “Makes Me Wonder”, “Won’t Go Home Without You” i “Wake Up Call”. Treći studijski album biće pušten u prodaju 21. septembra 2010. i zvaće se “Hands All Over” na kome će se naći i singl “Misery” koji premijerno možete da pogledate u petak, 16. jula od 12h samo na MTV kanalu! Maroon 5 su u karijeri još izdali i četiri live albuma i dve kompilacije svojih pesama. Osvojili su mnogobrojne Grammy i MTV nagrade.

Povezana vest:  Otkrij beauty tajne Hejli Vilijams

Tekst pesme “Misery” napisali su Adam Levin i Jasse Carmichael i govori o snalaženju u teškim situcijama kada se u vezi pjave problemi. Spot obiluje specijalnim efiktama i akrobacijama u kojima članovi benda stradaju od strane devojke…