Masimo Savić spreman za sutrašnji koncert u Sava centru

massimo_2Vlasnik jedinstvenih glasovnih veština Masimo Savić održaće sutra, 22. decembra sa početkom u 20:30 tradicionalni prednovogodišnji koncert u Sava centru, koji je napunio pre godinu dana promovišući album „Sunce se ponovo rađa“. 
-Velika je čast imati takvu publiku koja ti omogućava jedan gala koncert godišnje u Sava centru. Mnogi me nagovaraju na veći prostor, međutim Sava centar je nekako veličina taman po mom ukusu. Mislim da ne treba ni raditi nekoliko dana Sava centar. Što Japanci kažu, najbolje je prekinuti jesti kad je najslađe. Tako gledam svoju glazbu. Ne treba pretjerivati, uvijek treba biti taman – kaže Masimo.
U Beograd se Masimo sada ponovo vraća sa sjajnim bendom koji broji zaista mnogo članova kako bi dao doprinos prednovogodišnjoj atmosferi izvodeći svoje najpoznatije pesme poput „Sjaja u tami“, „Stranca u noći“…ali i neke na prošlom koncertu u prestižnoj beogradskoj dvorani izostavljene klasike! 
-Neke smo pjesme zaboravili svirati na prošlom koncertu, nismo svirali ‘Samo jedan dan’! Čudno, ali istinito. a takvih pesama ima još! To je ono što će Beograđani čuti, a nisu prošle godine – najavljuje Masimo. 
Ulaznice po cenama od 1.000, 1.200, 1.600 i 1.800 dinara mogu se još naći na blagajni Sava centra i Doma omladine Beograda, kao i preko prodajnih mreža Eventima (www.eventim-yu.com), Tiketservisa (www.tiketservis.com) i Tiketlajna (www.ticketline.co.yu).

Povezana vest:  Od iduće godine Srpski i svetski sabor trubača u Guči