Jedan od legendarnih i najpopularnijih bendova Parni Valjak će 24. juna beogradski stadion Tašmajdan pretvoriti u mesto najbolje pop-rock zabave u regionu.
Parni Valjak je započeo obeležavanje 40 godina rada rasprodatim koncertima u Beogradu i tokom cele prošle godine nisu se zaustavili – sve arene, hale i sale širom regiona i Evrope bile su rasprodate. Tako je proslava dugogodišnje uspešne karijere i uspeh akustičnih koncerata prerastao u koncertnu turneju „2u1″, gde će publika čuti dva koncerta u jednom –akustični i električni – a koje prati veoma zahtevna produkcija svetskih razmera.
Višedecenijsko iskustvo učinilo je da bend svira bolje nego ikada, a na sceni vlada ista ona energija i žar kao na samim počecima njihove muzičke karijere. I dalje su ludo zaljubljeni u svoju publiku, koja im to vraća na najbolji mogući način.
Danas počinje prodaja ulaznica, a da bi se odužili svojim dugogodišnjim fanovima za vernost, bend će u periodu od 12. do 14. aprila organizovati poklon akciju „2u1″, u kojoj će prvih 150 fanova uz kupljenu ulaznicu za fan pit drugu dobiti gratis.  Potrebno je samo da na oficijelnoj Facebook stranici eventa https://www.facebook.com/events/1825419274447950/ potvrde svoj dolazak, preuzmu sliku, postave je kao svoj Facebook cover i pokažu na biletarnici DD Ticketsa (Strahinjića Bana 22) od 9 do 17h.
Inače, ulaznice za trosatni koncertni spektakl „2u1″ će moći da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, Gigs Tixa, DD Tickets i u WinWin radnjama počev od 12. aprila. Cena ulaznica će se, zavisno od datuma kupovine i kategorije, kretati od 1.400 do 2.800 dinara.
Povezana vest:  Bend "Green Day" večeras na Kalemegdanu