Yu Grupa u četvrtak u Jugotonu

 

YU Grupa-coverU četvrtak, (24. decembra) u Jugotonovoj radnji (Nušićeva 27) od 13h, organizuju promociju dvostrukog izdanja, iz edicije The Ultimate Collection, YU GRUPE.

Takođe, fanovi beogradske grupe imaće priliku da im se na novi disk potpišu članovi YU GRUPE: Žika, Dragi i Petar Jelić.

Promociji, kao i potpisivanju albuma će prisustvovati i stari članovi YU Grupe: Bata Kostić, Dragoljub Đuričić, i drugi.

Povezana vest:  Novi fosili u Jugotonu

Podsećanja radi, ultimativna kolekcija YU Grupe, koju je izdala Croatia Records, donosi presek najboljih pesama ove legendarne grupe. „Čudna šuma“, „U tami disko kluba“, „Crni leptir“, „Kosovski božur“, su samo neki od mnogobrojnih hitovaYU Grupe, koji po prvi put mogu da se nađu na dvostrukom izdanju u okviru ove edicije, i to naravno samo u Jugotonovoj radnji. Na ovoj dvostrukoj kompilaciji nalazi se 35 hitova, koji obuhvataju najbolji muzički prikaz jedne od legendarnih ex YU grupa. Urednik izdanja je Siniša Škarica.

Povezana vest:  Džordž Majkl iz zatvora: "Ne dobijam specijalan tretman"

-Emotivno smo vezani za bivši Jugoton, i na predlog Croatie Records, sa laganim oduševljenjem smo prihvatili ovu ideju. Vrlo smo počastvovani što se ovo izdanje realizovalo. Ovo nam je jedan od lepših novogodišnjih poklona – izjavio je nedavno Žika Jelić, povodom izlaska ove kompilacije.