Rad, rad i samo rad je maksima po kojoj je hedlajner ovogodišnjeg Sea Dance festivala i muzička zvezda sa Jamajke odlučila da se vodi u 2017. godini. Samo nekoliko dana nakon što je objavio singl “Suh Mi High”, u etru se našao novi duet Sean Paula sa zvezdama hip hopa Migos. Singl nosi naziv “Body”, i već na prvo slušanje osvojio je simpatije medija i publike.

Povezana vest:  DŽENIFER LOPEZ 20. NOVEMBRA U BEOGRADSKOJ ARENI

“Migos mi je jedan od najdražih rep sastava. Sviđa mi se što sva trojica furaju različite stilove koji se odlično uklapaju i bio je pravi izazov ukrstiti mikrofone sa njima. Očekujem da spot sniman u Majamiju izazove najlepše reakcije publike”, kazao je reper i rege star sa Jamajke.

Kadrovi snimljeni u Majamiju predstavljaju veselu, razigranu letnju priču. Sudeći po prvim reakcijama medija i fanova, biće to hit koji će obeležiti predstojeću sezonu, kao i morsko izdanje EXIT festivala na plaži Jaz kod Budve gde će kralj denshola nastupiti na glavnoj festivalskoj bini.

Povezana vest:  Kris Martin: Lejdi Gaga piše bolje pesme od mene

Prodaja ulaznica za ovogodišnji EXIT, već je premašila brojku iz ovog istog perioda prošle, rekordne godine, a već sutra fanovima stiže omiljena „4+1” akcija u kojoj društvo uz četiri kupljene, petu ulaznicu dobija na poklon! Ulaznice za EXIT prodaju se po novoj promo ceni od 6.990 dinara, što je ušteda od 50% u odnosu na finalnu cenu dok su ulaznice za EXIT Avanturu (EXIT 4 dana 6-9. jula i Sea Dance festival) dostupne po ceni od  7.490 dinara. U Srbiji se prodaju u mreži Gigstix.com i u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org.

Povezana vest:  Pop pevačici Anastasiji ponovo dijagnostikovan rak dojke