Druga proba Srbije na Pesmi Evrovizije protekla je u moćnom glasu Tijane Bogićević. Za razliku od prve probe, danas je naša prestavnica nosila haljinu u kojoj će nastupiti u drugom poufinalu, 11. maja, u direktnom prenosu na RTS-u.

Tijana Bogićević još jednom je potvrdila ono što novinari u Kijevu govore o njoj – predstavnica Srbije ima moćan i raskošan glas, koji na pravi način dočarava pesmu „In Too Deep“. Za razliku od prve probe, danas je Tijana bila u beloj haljini u kojoj će nastupiti i u drugom polufinalu, prateći vokali nisu sa njom na sceni, ali priču pesme donosi plesni igrač, takođe obučen u belo.
„Možemo mnogo da naučimo iz prethodnih veza, iako možda nisu sve bile uspešne“, kaže Tijana o poruci koju želi da pošalje kroz pesmu. Glavni motiv koji se pojavljuje na LED ekranima je voda, a u njoj dvoje ljudi koji su u vrtlogu ljubavi. Naša predstavnica je na početku sama na sceni, dok joj se u instrumentalnom delu pesme pridružuje igrač koji se sa video zida plesom prebacuje na binu. Boris Vidaković oko naše predstavnice koreografijom pravi vrtlog koji preti da ih oboje uvuče, ali ga Tijana na kraju pesme spašava.
Nakon druge probe, Srbija je imala još jednu konferenciju za medije. Tijana je zadovoljna nastupom, elementima koji su dodati u odnosu na prvu probu i nada se prolasku Srbije u finale.
Ove godine, Srbija otvara drugo polufinale, 11. maja od 21.00, u direktnom prenosu na RTS-u.

Povezana vest:  Stefanovski i Atomci ovog leta na Novom Beogradu

PHOTO: Andres Putting/ESC