Niall Horan, najpoznatiji kao pevač benda One Direction je objavio svoj drugi singl sa predstojećeg albuma. Pesma „Slow Hands“ dolazi nakon što je debi singl „This Town“ naišao na sjajne kritike i opšte oduševljenje fanova. Horanov snažan vokal u kombinaciji sa omamljujućim zvukom gitare i basovima dovode do toga da pesma već nakon prvog slušanja ne izlazi iz glave. „U poslednje vreme sam slušao dosta muzike iz ere 80-tih i to me je inspirisalo da napravim ovu pesmu. Drago mi je što će ova pesma doprineti raznolikosti mog albuma“ – rekao je Niall. Producent pesme je Julian Bunetta, a Niall Horan je jedan od tekstopisaca.

Povezana vest:  Završio je nikad veći, nikad posećeniji, nikad atraktivniji deveti INmusic festival

Niall  je svoju karijeru započeo u britanskom X Faktoru kada se 2010. godine pojavio na audiciji u Dablinu i oduševio sudije takmičenja. Tokom takmičenja je uparen sa još četvoricom momaka i stvoren je bend One Direction. Bend je izdao pet albuma koji su prodati u preko 20 miliona primeraka širom sveta i važe za najuspešniji bend koji se takmičio u X Faktoru. Od januara 2016. godine su na pauzi i Niall je ovu pauzu iskoristio kako bi fanovima pokazao kako zvuči kao solo izvođač. Obzirom da je prethodne godine dobioPeople’s Choice Award za omiljenog novog izvođača, sa sigurnošću možemo reći da su fanovi zadovoljni njegovim dosadašnjim radom.

Povezana vest:  Kasabian, Elie Goulding i još mnogo novih imena na Szigetu

Niall trenutno vredno radi u studiju na svom solo albumu, a mi jedva čekamo da vidimo i video za „Slow Hands“ koji će biti snimljen uskoro.

Singl „Slow Hands“ u Srbiji dostupnan preko servisa Deezer i Google Play.