Cigarettes After Sex, dream pop kolektiv iz Bruklina  koji predvodi Greg Gonzalez, nastupiće 18.jula na Bazenima “11.april” na Novom Beogradu.

Fanovi izvođača poput Lane Del Rej i bendova Mazzy Star ili Warpaint, ovaj koncert će definitivno dočekati sa oduševljenjem!

Bend Cigarettes After Sex je oformljen 2008.godine u El Pasu i prolazio je, vođen Gonzalezom, brojne autorske faze do objave izrazito hvaljenog debija “I” četiri godine kasnije.

Povezana vest:  Pharrell Williams će objaviti novi album "G I R L" u ponedeljak, 3.marta

Fantastične pesme poput  “Nothing’s Gonna Hurt You Baby“ koja ima 42 miliona pregleda na YouTube-u, „I’m A Firefighter“, „Dreaming of You“ i „Starry Eyes“ i promocija najviše kroz web medije doneli su bendu izuzetno  jaku fan bazu. Nakon toga usledili su podjednako dobri i zapaženi singlovi “Affection” i “K” posle kojih je bend bez problema nalazio svoje mesto na najvećim svetskim festivalima.

Povezana vest:  14. NOĆ MUZEJA: SUBOTA KADA JE OKEJ DA KLINCI OSTANU BUDNI DO KASNO!

Na turneji na kojoj promovišu studijski album „Cigarettes After Sex“, doći  će i u Beograd! Pre toga obići će Češku, Nemačku, Belgiju, Englesku, Francusku, Švajcarsku i Hrvatsku, kao i neke poznate festivale poput  Primavere u Barseloni, portugalske NOS Primavere, Rockwave-a u Grčkoj i Best Kept Secret u Holandiji.

Čeka nas magično veče uz „Cigarettes After Sex“ na Bazenima „11.april“ 18.jula, nemojte ga propustiti!

Povezana vest:  NATALI DIZDAR / ZKM LIVE U PRODAJI

Ulaznice su u prodaji od petka, 12.maja, na svim prodajnim mestima DD Tickets i Ticketshop-a (blagajna Hale sportova od 10-18h), kao i online na www.ddtickets.rs i www.ticketshop.rs.

Prvih 100 ulaznica najbrži će moći da kupe po ceni od 1500 dinara, nakon ćega će cena ulaznice, do dana koncerta, iznositi 1700 dinara.