Budite uz MTV u ponedeljak u 20:00 i prvi pogledajte nove spotove Mileta Kekina, frontmena kultnog benda Hladno pivo, za singl „Reno 4“ i šabačkog benda Eleven, koji su ekranizovali pesmu „Užurbana gomila“.

Mile Kekin je hrabro zakoračio u solo vode i predstavlja spot za “Reno 4”, autobiografsku pesmu koja govori o o njegovim prvim studentskim danima, prvoj ljubavi, prvom CD-u Hladnog piva i naravno, o prvom autu koji je bio samo njegov. „Reno 4“  je ujedno i prvi singl sa Miletovog prvog solo albumu koji bi trebalo da izađe krajem ove godine.

Povezana vest:  Riki Martin želi ćerku

“Spot koji prati Reno 4 u stopu sniman je u jednom danu na desetak mahom autentičnih lokacija. Cijeli spot nosi mlada talentirana  glavna protagonistica Ana Šišmanović. Za potrebe snimanja sam cijeli dan vozio originalni Renault 4 što me instantno vratilo u vrijeme radnje koja je ovaj puta u drugom planu. Kulenović je više  pokušao uhvatiti ugođaj pjesme pa je spot djelomično sniman originalnom H8 tehnikom kako bi se dobila slika starih kućnih filmskih kolekcija.

Za kraj bih ovu priliku iskoristio da se zahvalim izumiteljima servo volana, klima uređaja i parking senzora.”

Goran Kulenović je bio zadužen za režiju spota, Slaven Jekauc je bio producent i majstor roštilja, a Ivan Zadro je potpisan kao snimatelj i direktor fotografije. Natalija Primorac se pobrinula za šminku, Borko Balen za rekvizite, dok je Vedran Ciprijanović-Cipra direktor lokacije, vlasnik garaže i glumac u spotu.

Povezana vest:  Zbog neviđenog interesovanja produžena akcija "Sa ekipom na EXIT"

Drugi spot koji će premijerno biti prikazan u okviru MTV Premijere pripada grupi Eleven, koja predstavlja novi singl i spot za pesmu „Užurbana gomila“. To je drugi po redu singl-spot šabačkog sastava sa njihovog predstojećeg albuma pod nazivom „Reči koje nešto znače“,  koji će biti objavljen posredstvom izdavačke kuće Lampshade Media.

Audio produkcija je rađena u Zagrebu. Producent je Igor Pauk koji je radio i predhodno Eleven EP izdanje pod nazivom „Randevu“.

Povezana vest:  Rijana zablistala kao kraljica karnevala (FOTO)

Video spot je snimljen u Cirihu od strane studenata filmske umetnosti. Glavnu režiju i realizaciju potpisuje Cyrill Oberholzer čiji se video materijal i ranije pojavljivao u spotu za pesmu „Poslednji put“.  Ovim putem mu se bend zahvaljuje na kreativnom pristupu, talentu kao i na nesebičnoj podršci.